CoMaSer Webservices

 

 

 

 

 

 

Webservices

 

www

Doorheen de jaren hebben we heel wat ervaring opgedaan met de ontwikkeling en vooral het opzetten van websites voor kleinere organisaties. Deze beschikken niet steeds over voldoende knowhow en wensen ook geen grote budgetten te spenderen aan hun Internet imago. Daarom hebben wij, vertrekkende vanuit onze ervaring, een speciaal portaal concept uitgewerkt waarbij eenvoud en snelheid de hoofdrol krijgen. Ook deze website is opgezet met onze portal software.

 

Inmiddels hebben wij reeds meerdere sites in omloop, waarbij we telkens op basis van bestaande informatie of website de portal in dezelfde look en feel konden plaatsen. Zodoende is de investering in voorgaande ontwikkelingen niet verloren. Daarnaast beschikken wij over een team van grafische mensen die op vraag van de klant ontwerpen en zorg dragen voor de uitstraling van de website.

 

Belgische e-ID kaart gebruiken.

 

CoMae-ID kaartSer is up to date. Ook de allernieuwste technologieën worden op de voet gevolgd en geïmplementeerd. Zo ook het gebruik van onze elektronische identiteitskaart. Deze kan gebruikt worden voor het inloggen bij specifieke toepassingen. Wenst u reeds een test te zien van het mogelijke gebruik van de Belgische e-ID kaart ? Als u over een kaartlezer beschikt, klik dan hier voor een test.

 

 

e-Commerce oplossingen

 

Online business zit in de lift. Stilaan wordt het gebruik van online webshops een alledaags feit. Om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen heeft CoMaSer zich dan ook toegespitst op de de ontwikkeling van webshops en e-Commerce oplossingen. Voor de kleinere shops hebben wij een eigen webwinkel oplossing ontwikkelt, implementeerbaar al dan niet samen met de CoMaSer portaal.

 

FLEXMAN e-Shop werd speciaal ontwikkeld om u, als eigenaar van uw e-shop, de kans te bieden zelf het beheer ervan op een eenvoudige wijze te kunnen voeren. Immers, de inhoud van een website dient op regelmatige basis te worden bijgewerkt, vernieuwd en opgefrist. Zo behoudt u de beste kansen op een groot aantal bezoekers.

 

Wat is FLEXMAN e-Shop

 

FLEXMAN e-Shop is een krachtig en gebruiksvriendelijk e-Commerce Content Management Systeem. Met FLEXMAN e-Shop kunt u als eigenaar van uw e-shop zelf de inhoud aanpassen. Kennis van programma's is absoluut niet nodig. Doormiddel van een eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunt u inloggen op uw website waar en wanneer u dat ook wilt. Wijzigingen in het CMS systeem worden direct doorgevoerd op uw website.

 

Voor de meer eisende klanten hebben wij ons verdiept in het opzetten van e-Commerce websites.

Hierbij maken wij gebruik van os-Commerce, PrestaShop of andere open source packages waarbij, afhankelijk van de vraag van de klant, specifieke modules worden ontwikkeld. Een eerste reeks e-Shops staan reeds online en hebben een aantal specifieke functies. Wenst u meer te vernemen stuur dan een e-mail naar info at comaser.be

 

Migraties van bestaande websites.

 

Geen nood indien uw site reeds eerder werd ontworpen onder andere omgevingen. Wij nemen uw bestaande site onder de loep en brengen de bestaande inhoud over in onze portaal omgeving. Er is dus geen verlies van content, noch van grafisch werk.